fbpx

Tiina

Tiina Lehtoranta

”Tiinan kanssa asiointi sujui todella mutkattomasti ja sujuvasti. Todella laadukasta asiakaspalvelua!”

Visio LKV:n tavoite on tarjota ammattitaitoista ja ihmisläheistä palvelua. Toiminta tähtää elinikäisten asiakassuhteiden luomiseen ja välityskohteet tulevatkin pääasiassa tyytyväisten asiakkaiden suositusten kautta. Toimeksiantoon kuuluu aina pienimuotoinen stailaus hyvien ja edustavien kuvien saamiseksi.

Itselleni tärkeää on olla luottamuksen arvoinen ja välittävä yhteistyökumppani asuntoasioihin liittyvissä elämän käänteissä ja muutoksissa. Olen sosiaalinen ja viihdyn ihmisläheisessä työssäni. Saan myös hyvää palautetta asiakasläheisestä työskentelyotteestani. Työni kautta pääsen yhdistämään oikeita asuntoja ja ihmisiä, jakamaan elämän kohokohtia ja onnistumisen kokemuksia mikä tekee omasta osuudestani äärimmäisen palkitsevaa. 

Tervetuloa asiakkaaksi! 

Tiina Lehtoranta                              

Filosofian maisteri FM                                              

Myyntineuvottelija

040-8306916

tiina@visiolkv.fi

Asiakaspalautteet

”Tiina on aina positiivinen ja aikaansaava, tekee mitä on luvattu. On oikealla alalla!” (Asunnon myyjä)  

”Näin spontaanina kommenttina olen positiivisesti yllättynyt miten myös ostajaa kohdellaan tasavertaisesti asiakkaana ja kuinka välittäjä ansaitsi paikkansa tasoittamalla kuopat koko prosessin osalta.” (Asunnon ostaja) 

”Tiinan kanssa asiointi sujui todella mutkattomasti ja sujuvasti. Todella laadukasta asiakaspalvelua!” (Liiketilan vuokralleantaja)